PERSONVERNSERKLÆRING

 1. INTRODUKSJON

Denne personvernerklæringen gir deg et overblikk over hvordan dataene du oppgir til GorillaGames blir behandlet. Ditt personvern er selvfølgelig veldig viktig for oss, av den grunn behandler vi informasjonen din i samsvar med gjeldende personopplysningsloven (GDPR) og andre databeskyttelseslover. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn og bruker dine personlige opplysninger. Den beskriver også hvilke rettigheter du har og hvordan du kan bruke dem. Poenget er at alt vi gjør, gjør vi for å å kunne gi deg best mulig service.

2. HVEM ER ANSVARLIG FOR INNSAMLINGEN AV DATA?

Vi er behandlingsansvarlig for personopplysningene vi samler inn på plattformene våre. Kontaktinformasjonen vår er:

GorillaGames - En del av SillySanta AS
Lilletorget 1
0184 Oslo
Norge
E-postadresse: hei@gorillagames.no
Organisasjonsnr: 916 896 050 MVA

3. HÅNDTERING

Informasjonen som vi samler inn om deg brukes for at vi skal kunne tilby tjenestene våre og oppfylle avtaleforpliktelser. Opplysningene dine kan også bli brukt til markedsføring eller for å gi informasjon til deg om produktene og tjenestene våre. Videre bruker vi den informasjonen som grunnlag for videreutvikling av produktene og tjenestene våre.

4. TREDJEPART

Behandling av personopplysninger kan bli gjennomført hos GorillaGames samarbeidspartnere dersom det er nødvendig for å fullføre forpliktelsene våre ovenfor deg. Informasjonen din kan bli overført eller deles med en tredjepart. Ved slike anledninger vil vi ta skritt for å sikre at personopplysningene dine håndteres i samsvar med gjeldende lover og forskrifter. Informasjonen din kan bli overført eller delt med følgende tredjeparter: Myndigheter som f.eks. Politimyndigheten, Skatteetaten eller andre myndigheter hvor vi er forpliktet til å gjøre det ut ifra lov, eller hvis du har godkjent at vi gjør det. Overføring av personopplysninger til land som ligger utenfor EU/EØS krever at landet det gjelder har en avtale med EU/EØS. Vi vil aldri gi informasjonen din videre til et firma som driver forretningen sin fra et land som ikke har dette. Vi kommer ikke til å selge personopplysningene dine til en tredjepart hvis vi ikke har samtykke fra deg om å gjøre dette.

5. HVILKE TYPER DATA BEHANDLER VI OM DEG?

Når du bruker GorillaGames sine plattformer, samler vi inn personopplysninger. Vi trenger disse dataene for å gjøre det mulig å tilstrekkelig gjennomføre kontrakten mellom deg og oss, samt for å overholde våre juridiske forpliktelser og sikre legitime interesser. Uten disse dataene kan vi kanskje ikke tilby deg alle tjenestene du ber om. Den respektive konteksten bestemmer hvilke spesifikke data vi behandler. Dette avhenger av handlingene dine, for eksempel om du legger inn en bestilling eller kontakter oss via e-post.

Merk at vi også separat og på et passende sted kan gi informasjon om spesifikke behandlingssituasjoner, for eksempel når du kontakter oss.Opplysningene behandles i samsvar med reglene i personvernforordningen og gjeldende nasjonale regler.

Nedenfor er en liste over personopplysningene vi samler inn og behandler om deg når du besøker nettstedet vårt:

 • Navnet på Internett-leverandøren
 • Informasjon om nettstedet du besøkte før nettstedet vårt
 • Nettleseren og operativsystemet
 • IP-adressen din
 • Filer du har bedt om
 • Mengden overførte personopplysninger og nedlastinger / eksporterte filer
 • Informasjon om nettstedene du får tilgang til fra nettstedet vårt, inkludert dato og klokkeslett

Vi samler inn dataene med formål om å kunne analysere trafikken på nettstedet vårt, da det er i vår interesse å måle effekten av markedsføringsstrategien vår.

Når du kontakter oss via e-post, sosiale medier, chatbot og lignende, kan vi samle inn og behandle følgende data:

 • Fornavn og etternavn
 • E-postadresse
 • Annet innhold i henvendelsen

Vi behandler opplysningene med formål om å kunne svare på henvendelser fra deg.

Vi lagrer personopplysninger om deg så lenge vi trenger dem til de angitte formålene. Lagringen utføres i samsvar med reglene om bokføring samt perioden for begrensning av strafferettslig ansvar og erstatningsansvar, hvis dette er relevant.

Vi behandler følgende data som en del av bestillingsprosessen når du handler i vår nettbutikk:

 • Fornavn og etternavn
 • Firma (valgfritt)
 • Adresse
 • Postadresse
 • By
 • Epost-adresse
 • Telefonnummer
 • Landskode

Vi behandler dataene med formål om å kunne levere de forespurte produktene til deg. Hvis du har samtykket til informasjonskapsler, vil telefonnummeret og e-postadressen din bli brukt til statistikk og optimalisering av markedsføringsaktivitetene våre via markedsføringskanaler

Når du abonnerer på nyhetsbrevet vårt, samler vi inn og behandler følgende data:

 • Fornavn og etternavn
 • E-postadresse
 • Landskode

Vi behandler dine personopplysninger med formål om å sende deg vårt nyhetsbrev, og behandlingen er basert på ditt samtykke. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å kontakte oss, eller ved å klikke på «avslutt abonnement»-koblingen i nyhetsbrevet du mottar. Når du har avsluttet abonnementet på nyhetsbrevet sletter vi personopplysningene dine, med mindre vi har rett til å behandle dataene til et annet formål på grunnlag av denne personvernerklæringen.

6. LAGRINGSTID

Personopplysninger lagres bare så lenge det er nødvendig for å fullføre det opprinnelige formålet for innsamlingen eller for å oppfylle forpliktelser etter relevante lover og regler. Personopplysningene dine slettes eller anonymiseres permanent når de ikke er relevante for de formålene som de opprinnelig ble samlet inn for, eller ikke lenger er nødvendige for å overholde lover og avtaler.

7. DINE RETTIGHETER

Du som privatperson har rett til å få informasjon om hvilke personopplysninger vi har lagret om deg én gang per kalenderår. Forespørsler om slike utdrag fra registrene må gjøres skriftlig og være undertegnet av den søkende, samt inneholde opplysninger om navn og personnummer. Utdraget fra registeret vil deretter bli sendt til den folkeregistrerte adressen. Du kan også forespørre å få personopplysningene dine fjernet dersom de ikke lenger er nødvendige for det formålet de ble samlet inn for og der det er juridiske forpliktelser som hindrer at dataene slettes. Dersom du mener at opplysningene om deg er uriktige eller ufullstendige, har du rett til å få de uriktige opplysningene rettet. Vi vil korrigere eller oppdatere informasjonen om deg så raskt som mulig.

8. INFORMASJONSKAPSLER (COOKIES)

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på dataen din og som inneholder informasjon. GorillaGames bruker informasjonskapsler av rent tekniske årsaker for å forbedre nettsidene, og for å gjøre det lettere for deg som bruker. Blant annet brukes informasjonskapsler for å huske hvilke produkter du har lagt i handlevognen. GorillaGames lagrer ingen personlig informasjon via informasjonskapsler.

9. COPYRIGHT

Alt innhold på gorillagames.no er beskyttet av norsk og internasjonal opphavsrettlov. Dette betyr at alt innhold som tekster og bilder ikke kan kopieres, hverken helt eller delvis, for privat eller kommersielt bruk uten vårt samtykke.

10. ENDRING AV PERSONVERNERKLÆRING

Denne personopplysningspolicyen kan når som helst uten tidligere varsel endres. Hvis det skjer vesentlige endringer i denne personopplysningpolicyen vil vi informere deg om dette ved å sette en tydelig beskjed på nettsiden eller på en annen passende måte. Den siste versjonen vil alltid kunne leses på denne URLen.